کسب رتبه یک درصد دانشمندان جهان

استاد محترم جناب آقای دکتر محمدحسین بسکابادی عضوهیات علمی گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان پیوستند

فهرست اسامی دانشمندان یک درصد برتر علوم پزشکی کشور مربوط به ماه نوامبر سال ۲۰۱۷ در نظام رتبه‌بندی ESI-Essential Science Indicators اعلام شد و دکتر محمد حسین بسکابادی عضوهیات علمی گروه فیزیولوژی به جمع دانشمندان یک درصد جهان پیوستند.

لازم به توضیح است که ESI گرایشهای مختلف علوم را به ۲۲ شاخه اصلی (از جمله فیزیک، شیمی، میکروب شناسی، ریاضی، پزشکی بالینی، داروشناسی و سم شناسی، بیوشیمی، اقتصاد و غیره) تقسیم می نماید و هر دو ماه یک بار افراد و دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی را بر اساس میزان ارجاع به مقالات چاپ شده آنها در بازه زمانی

۱۰ سال گذشته رتبه بندی می کند و اسامی یک درصد برتر هر گروه را اعلام می نماید.

دکتر محمد حسین بسکابادی استاد گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که تا کنون ۲۰۹ مقاله انگلیسی زبان و ۱۰ مقاله فارسی زبان را در مجلات معتبر بین االمللی به چاپ رسانده است و میزان H-index  وی نیز ۲۷ می باشد.

تاکنون ۹۰ طرح پژوهشی را نیز به اتمام رسانده است و۲۲ مورد دیگر آن در حال انجام است .

راهنمایی ۸۲ پایان نامه دانشجویان در دکتری دندانپزشکی، داروسازی، پزشکی عمومی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی PHD ، فوق تخصصی از دیگر فعالیت های پژوهشی دکتر محمد حسین بسکابادی به شمار می رود.

کسب رتبه دوم جشنواره رازی رتبه دوم تحقیقات علوم پزشکی ایران در سالهای ۱۳۸۱ و ۱۳۸۵ و کسب عنوان پژوهشکر برگزیده در سال های ۱۳۸۷ و۱۳۸۸ نیز از دیگر موفقیت های  کسب شده دکترمحمد حسین بسکابادی  است.

گروه فیزیولوژی این موفقیت بزرگ را به جناب دکتربسکابادی استادارجمندگروه  و همه اعضای هیات علمی و دانشجویان و جامعه دانشگاهی تبریک می گوید

منوی اصلی سایت